Campingreglement

 1. U bent welkom op de dag van aankomst na 14.00 uur. Op de dag van vertrek, verzoeken wij u het terrein voor 12.00 uur te verlaten.
 2. Kamperen is alleen toegestaan in een tent, (vouw)caravan, vouwwagen of minicamper. Het plaatsen van partytenten of het uitbouwen van u tent is niet toegestaan op de camping.
 3. Personenauto’s worden niet toegelaten op de camping zelf (behalve natuurlijk op de dag van aankomst en de dag van vertrek voor het plaatsen van het kampeermiddel. De auto’s kunnen geplaatst worden op de parkeerplaats van de camping. De Hocht is niet verantwoordelijk voor de geparkeerde auto’s. Er is geen surveillance voor het parkeerterrein aanwezig. Parkeren is dus op eigen risico.
 4. Medewerkers van de camping hebben het recht de gast naar een specifiek deel van het campingterrein te verwijzen om daar de tent, caravan, vouwwagen of camper neer te zetten. Daarbij zal geprobeerd worden rekening te houden met groepen die samen reizen. Een plaats op voorhand reserveren is niet mogelijk.
 5. Op de camping is geen constante beheerder aanwezig. Voor calamiteiten wordt u verwezen naar de receptie van de camping of bij afwezigheid bel: 0622234271.
 6. Op het kampeerterrein is een sanitaire voorziening aanwezig, met warme douches, toiletten en wasbakken. Houd deze voorzieningen netjes en schoon, zodat degene na jou ook naar een schoon toilet of douche kan. Houd de douches niet onnodig lang bezet, zodat iedereen aan de beurt komt. Het gebouw wordt regelmatig schoongemaakt. Wij verzoeken u tijdens de schoonmaak geen gebruik te maken van de douches en wasbakken.
 7. Het is niet toegestaan om radio’s, televisies, muziekinstrumenten of andere geluidsveroorzakers zodanig te gebruiken dat zij overlast bezorgen aan de andere campinggasten
 8. Open vuur en BBQ’s direct op het gras zijn verboden.
 9. Huisdieren zijn toegestaan op de camping, maximaal 1 per plaats. Zij moeten wel aangelijnd zijn en buiten het campingterrein worden uitgelaten. Ook mogen zij de andere gasten niet tot last zijn. Huisdieren van bezoekers zijn niet toegestaan. Wanneer u ons terrein (tijdelijk) verlaat, mag u uw hond/kat niet zonder begeleiding bij uw tent of caravan achterlaten.
 • De Hocht is niet verantwoordelijk voor diefstal van goederen.
 • Roken is toegestaan bij uw eigen plek, maar NIET in de toiletten en douches.
 • Huishoudelijk afval dient gedeponeerd te worden in de hiervoor bestemde container. Grofvuil, kapotte stoelen, tafels enz. dient u zelf af te voeren. Zorg dat je alles zo schoon mogelijk houdt. Kortom, houd de camping groen..!

Geniet van uw verblijf!